Een leuk persoonlijk bedankje geven

Een leuk persoonlijk bedankje geven

maart 10, 2019 Uit Door Sarah Moraal

Het is altijd leuk om iemand te bedanken met een leuk persoonlijk bedankje. Iemand die je altijd helpt door de hond uit te laten wanneer je op je werk bent of op een andere manier voor je klaar staat op de momenten dat je dat het heel hard nodig hebt is goud waard, dus dat wil je dan graag laten blijken in de vorm van een leuk bedankje. Maar wat geef je zo iemand dan eigenlijk? Dat kan nog best een moeilijke keuze zijn, maar niet getreurd want we helpen je daar heel graag bij. We hebben hieronder een paar idee├źn opgeschreven die jou kunnen helpen de inspiratie te vinden om het juiste persoonlijke bedankje uit te zoeken!

Chocolade

Wie houdt er nou niet van chocolade? Precies! Niemand houdt niet van chocolade. Daarom is dit echt een hartstikke goed persoonlijk bedankje. Je kunt gaan voor een doosje Merci, maar nog leuker is om bijvoorbeeld bonbons te kopen bij een echte chocolaterie. Heel erg speciaal en net zo lekker!

Een grappig cadeautje

Een cadeautje hoeft niet altijd heel erg ingewikkeld of bijzonder te zijn om gewaardeerd te worden. Je kunt daarom ook iets heel erg grappigs geven. Wat dacht je bijvoorbeeld van een schort met een gekke opdruk of iets dat doet herinneren aan iets wat jullie samen hebben meegemaakt.

Een flesje drank

Wanneer je weet wat diegene lekker vindt kun je kiezen voor een flesje drank als persoonlijk bedankje. Een goede fles wijn of whisky valt dan meestal zeker in de smaak. Jullie kunnen er eventueel zelfs samen van genieten, dat is toch fantastisch?

Het beste cadeau

Het belangrijkste aan het cadeau is dat je ermee laat zien dat je de ontvanger heel erg op prijs stelt. Het feit dat je een cadeautje hebt uitgezocht laat dit al zien, waardoor het eigenlijk helemaal niet zo gek veel uitmaakt wat je geeft!