Groene aanbesteding zonder risico

Groene aanbesteding zonder risico

april 8, 2019 Uit Door Sarah Moraal

Heb je een groenproject waarvan je wilt dat het buitengewoon fantastisch wordt? Bij BTL maken we al je ambities werkelijkheid met de beste groene kwaliteit. Het project wordt technisch slim en vakkundig uitgevoerd. Door een goed uitvoeringsplan en de juiste voorbereiding kan de groene toevoeging al beginnen bij oplevering van het project. Het maakt niet uit om wat voor een project het gaat. Natuurbouw, landschapsbouw, beplantingsplannen et cetera. BTL staat garant voor een uitstekend resultaat.

Juiste advies voor soepel proces

Als je een groenproject begint wil je dat het hele proces van begin tot eind zo soepel mogelijk verloopt. Dit staat bij elke opdrachtgever voorop en wordt gewaarborgd door BTL. Hoe dit allemaal het beste in zijn werk gaat hangt sterk af van de contract- of aanbestedingsvorm. Ook hier helpt BTL bij om de beste keuzes te maken. Alle voor- en nadelen van de verschillende werkwijzen worden meegenomen en je krijgt advies over de beste aanpak.

Gegarandeerd zonder risico

De adviseurs zijn gespecialiseerd te begeleiden van visie op het ontwerp naar de groene aanbesteding. Hierbij worden alle risico’s zoveel mogelijk beperkt door te sturen op zowel de planning als het budget. De experts bieden begeleiding in directie of toezicht van begin tot het eind. Ook na de realisatie van het project wordt er nog begeleiding geboden. Zo wordt de kwaliteit van het project gegarandeerd.

Toekomstbestendig

Landschappen en groen zijn bedoeld voor lange termijn. Het kost tijd om te groeien en te bloeien tot het mooiste resultaat. Als het volgroeid is wil je er zo lang mogelijk van kunnen genieten. Bij BTL is het gegarandeerd dat je ver in de toekomst nog kan genieten van het prachtige groen. Er wordt een zorgvuldige afweging gemaakt in de levenscyclus van de groeiplaats en gewerkt met een duurzame inrichting. Zo komt de investering in de toekomst ook nog tot zijn recht.