Houd jij de boekhouding op orde?

Houd jij de boekhouding op orde?

april 14, 2019 Uit Door Sarah Moraal

Alle bedrijven, groot en klein, moeten een boekhouding voeren. Deze opleiding bied daarom goede kansen als je werkzoekende bent, maar ook als je een eigen bedrijf hebt of ZZP-er bent is deze kennis handig. Houd je van cijfers, orde en overzicht? Dan is de opleiding Basiskennis Boekhouden van Fabius BKB Opleidingen misschien wel iets voor jou. Voor deze cursus heb je geen vooropleiding nodig. Wel is het belangrijk dat je goed Nederlands spreekt en schrijft.

 

Wat is het?

Na het volgen van deze opleiding weet je waar het om draait op boekhouding gebied en leer je om te gaan met een financiële administratie. In slechts drie maanden heb je een erkend diploma, vergelijkbaar met opleidingsniveau MBO 3.

 

Waar en wanneer?

Deze cursus volg je klassikaal naar keuze ‘s avonds of ‘s morgens. De opleiding bestaat uit tien lessen van drie uur (van 09:00 uur tot 12:00 uur of van 19:00 uur tot 22:00 uur). Je kunt terecht op meer dan vijftig locaties door het hele land, dus er is vast wel iets bij jou in de buurt te vinden. Informeer hiervoor op de website van Fabius Opleidingen www.fabiusopleidingen.nl.

 

Wat zijn de kosten?

De cursus kost in totaal € 525,00, inclusief al het lesmateriaal en examentraining. Het is mogelijk om dit bedrag in termijnen te betalen, maar dan wordt er wel een toeslag toegepast wegens extra kosten. Hierbij is al rekening gehouden met een belastingvoordeel. Als je je vroeg inschrijft geeft Fabius Opleidingen een vroegboekkorting. Deze korting kan wel oplopen tot € 75,00.

 

Diploma

Het examen wordt verzorgd door de Associatie voor praktijkexamens. Schrijf je in voor het examen op www.associatie.nl. Als je de opleiding succesvol afrondt dan ontvang je een erkend diploma van hun.

 

Wil je meer leren over boekhouden?

Heb je de smaak te pakken, dan kan je ook nog een vervolgopleiding Basiskennis Calculatie (BKC) of Praktijkdiploma Boekhouden (PDB) volgen.