Schakel een incassobureau in als er niet betaald wordt

Schakel een incassobureau in als er niet betaald wordt

mei 5, 2019 Uit Door Sarah Moraal

Als ondernemer heb je te maken met klanten. In een ideale wereld betalen deze klanten altijd alle rekeningen op tijd en hoef je er nooit achter aan te gaan. De praktijk leert echter dat rekeningen nog wel eens blijven liggen en dat het inschakelen van een incasso Eindhoven erbij kan helpen deze alsnog te innen.

Achter achterstallige rekeningen aangaan

BMK is een incassobureau dat in Eindhoven zit en ervoor kan zorgen dat jij alsnog het geld krijgt waar je recht op hebt. Omdat je er zelf als ondernemer niet altijd tijd voor hebt om achter achterstallige betalingen aan te gaan maar ook de relatie met de klant niet wilt verpesten is het zeker wijsheid een goed incassobureau in te schakelen.

Meestal snel betaald

Als je BMK inschakelt zorgen zij ervoor dat de klant binnen 24 uur benaderd wordt met het verzoek alsnog te betalen. Dit gebeurt door middel van een minnelijke schikking. Als de klant eenmaal een dergelijke incasso ontvangen heeft wordt deze in de meeste gevallen snel betaald. Vaak is het gewoon een kwestie van vergeten waardoor de openstaande rekening onderop de stapel beland is en nog niet betaald is.

Extra kosten voor de debiteur

Als er eenmaal een incasso verstuurd is naar de debiteur betekent dit ook dat er bijkomende kosten zijn. Dit zijn de incassokosten en de wettelijke rente. Deze komen voor rekening van de debiteur, naast het nog openstaande geldbedrag.

Informeer wat er allemaal mogelijk is

Als je precies wilt weten wat BMK als incassobureau voor je kan doen neem je het beste even contact met ze op. Dit kun je doen door te bellen of te mailen maar je kunt er ook het contactformulier voor invullen dat je op hun website vindt zodat zij na ontvangst daarvan contact met jou opnemen.